Idei pentru camere de fetiteRasfoind internetul am gasit cateva idei dragalase pentru decorarea camerelor de fetite si m-am gandit sa le strang la un loc pentru cand voi avea nevoi de inspiratie.


1 2 3 4 5 6 7 8

3 comentarii:

Laura Frunza spunea...

Sunt frumoase, dar prea... de revista. O camera cu adevarat locuita de un copil nu arata asa dichisita. Imi place cea cu ramura de magnolie, am facut si eu pentru Eliza o ramura de cires inflorit si inca mai troneaza in camera. Si stickerele sunt o idee buna, am primit chiar acum cateva si o sa le pun pe perete. Cine e mai talentat, poate chiar sa picteze direct peretele. Tocmai am luat niste acrilice, asa ca as incerca si eu un desen. Importante sunt detaliile personale, cu suflet, zic eu.

strumfa bucatareste spunea...

imi place, chiar mi-ar place ceva mai special, cand va fi vremea si am si vazut o camera asa dichisita, la nepotul prietenului meu, copilul e multumit in universul lui :)

Karioka spunea...

cele roz mi-au strepezit retina dar recunosc ca e o problema personala cu respectiva culoare. daca voi avea o fetita si va dori ea roz, voi accepta fara mofturi :)

si noi avem stickere, castigate chiar de la un concurs al Laurei de pe blogul sau. Noi inca nu avem camera lui Alex doar a lui, nu avem loc, dar am incercat sa ne retragem "amprenta" din dormitor cat am putut de mult